Abonnementen

OmniPlatform

Kies jouw abonnement

OmniPlatform is gratis voor ondernemers in Nederland, net als bijvoorbeeld Marktplaats. Het is vervolgens afhankelijk van de verkoopplatformen die jij wilt gebruiken of je betaalt voor onze dienstverlening. Een KoopLokaal is gratis en blijft gratis, maar voor deelname aan Lokaal Kerstpakket betaal je een provisie. Wil je ook je eigen webshop? Start dan een OmniShop. Zonder risico of verplichting kun je ervaren of dat wat voor jou is. OmniPlatform blijft intussen nieuwe koppelingen maken met meer verkoopplatformen. Binnenkort wordt het mogelijk om ook te verkopen via Marktplaats, Vinted en Etsy.

Ik meld me aan!

Vul het aanmeldformulier in en we gaan samen aan de slag.

Je eigen OmniShop

Wil je gelijk aan de slag met je eigen webwinkel? Dat kan! OmniShop biedt hiervoor vier verschillende abonnementen. Met Freemium ga je direct aan de slag om te ervaren hoe simpel OmniShop werkt. Premium biedt jou aanvullend een eigen huisstijl, meer producten, iDeal betalingen en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Promium en Multium zijn voor de ondernemers die serieus zaak willen maken van online verkoop. De OmniShop biedt bijvoorbeeld een nieuwsbrief mogelijkheid en koppeling met al jouw social media kanalen.


Omschrijving

Freemium

Premium
Meest gekozen
Promium

Multium
Abonnement (per maand)€ 0€ 9,90€ 24,90€ 39,90
DomeinnaamOmniShopOmniShopeigen domeineigen domein
E-mailneeneeja *ja *
Templates (ook voor mobiel)115maatwerk **
Producten maximaal101001000onbeperkt
SSLjajajaja
AVG proofjajajaja
Bestellen en bezorgenjajajaja
Helpdesk (e-mail)jajajaja
KoopLokaal (koppeling)jajajaja
Winkelbezoek plannerjajajaja
Betaalmogelijkheidper bankiDealallealle
Eigen logoneejajaja
Social media (koppelingen)neeneejaja
Nieuwsbriefneeneejaja
Helpdesk (telefonie)neeneeop afspraakop afspraak
Chatfunctieneeneeneeoptioneel
Lokaal Kerstpakket (deelname optioneel)provisie 15%provisie 15%provisie 13%provisie 10%
Abonnementsduur (minimaal)1 dag1 dag1 jaar1 jaar
Opzegtermijn0 dagen1 maand1 maand1 maand

* OmniShop werkt met Office365, dit wordt los gefactureerd (je kunt ook zelf een eigen e-mailprovider kiezen)
** maatwerk wordt geoffreerd op basis van gewenste functionaliteiten

Ik wil een OmniShop!

Meld je aan en wij nemen het proces stap-voor-stap met je door.

Optielijst

Kun je nog wel wat hulp gebruiken denk je met het opstarten van jouw nieuwe webwinkel? Wij staan voor je klaar. We werken zoveel mogelijk met vaste prijzen zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel aanbieders, zoveel mogelijkheden, hoe kom je tot een goede keuze? OmniShop neemt graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden. We starten met een intake van maximaal 1 uur. We maken daarin graag kennis met jou en beoordelen of een OmniShop voor jou de juiste keuze is en wat je eventueel nodig hebt voor een goede start.

€ gratis

Vind je het toch nog wel spannend of lastig om zelf te beginnen? Wil je gelijk een vliegende start? OmniShop biedt een uitgebreid startpakket. Met het startpakket heb je jouw OmniShop snel en professioneel ingesteld én een persoonlijke uitleg gekregen hoe je er mee werkt. Zo kun jij vol vertrouwen en ervaring aan de slag.

€ 499

Je kunt natuurlijk alles zelf doen en uitzoeken, maar soms is het ook wel fijn om iemand anders aan het werk te zetten, zodat jij je op je eigen werk kunt concentreren. Afhankelijk van je vraag, doen wij je urenvoorstel en tarief. Waar mogelijk geven wij een vaste prijs op, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. We werken met messcherpe tarieven dus voor de kosten hoef je het vaak niet te laten.

Vanaf € 49 per uur

Een logo en favicon uploaden en instellen is eenvoudig te doen. Vervormd jouw logo na het uploaden? Dan passen wij je logo afmeting zo aan, dat dit niet meer voorkomt.

€ 49

OmniShop biedt betaalmogelijkheden via Mollie. Je hebt geen apart abonnement nodig, geen vaste kosten, je betaalt per order een vast laag bedrag. Het aanmelden en koppelen kun je zelf verzorgen of wij helpen je met dit onboarding proces.

€ 99

Jouw OmniShop kun je koppelen met de meeste gebruikte social media kanalen: Twitter, Facebook en Instagram. Hiervoor moeten zogenoemde API koppelingen gemaakt worden. Dit is niet veel werk, maar soms wel een beetje lastig. We helpen je hiermee graag op weg.

€ 79 per kanaal

Je start heel eenvoudig met je eigen nieuwsbrief. Kies een sjabloon, pas deze aan en je kunt gelijk aan de slag. Wil je tijd besparen? Laat OmniShop dan jouw nieuwsbrief maken. Je kunt kiezen uit 2 opties: aanpassen van een bestaand template of een nieuwsbrief volledig op basis van jouw huisstijl.

Vanaf € 199

Liever eerst even kennismaken?

Stuur ons een bericht en we plannen een uitgebreide kennismaking met je in!